Voorstelling 2023

Duo Paschenko – Krachtacrobaten

Hand op hand krachtacrobatiek van absolute topklasse. We zijn trots dat het Duo Paschenko uit Oekraïne dit jaar deel uit kan maken van onze show. Lichaamsbeheersing, kracht en wederzijds vertrouwen in een optreden van topklasse.

Amber Karstens – Dancing Collies!

Afgelopen jaar stond ze samen met haar honden in de finale van Hollands Got Talent! Ze droomde van een optreden in het circus, en die droom komt nu uit. Geniet van de unieke band tussen Amber en haar Border Collies in een speels en energiek optreden.

Anna – Chinese mast

Miss Anna komt uit Oekraïne en vertoont haar kunsten aan de zogenaamde ‘Chinese Mast’. Een combinatie van kracht en elegantie zorgen voor de nodige WOW-momenten! 

Pavlo & Vadym – Strapaten

Hoog in de nok van de circustent tonen Pavlo en Vadym gewaagde tricks aan de strapaten. Afgelopen jaar schitterde Pavlo als solo-artiest bij Harlekino, dit jaar weer als vertrouwd duo met een ijzersterk optreden. 

Maria Bizzarro – Sabelbalans

Balans tot in de perfectie… de sympathieke Italiaanse artieste Maria Bizzarro beklimt – zwaarden en sabels op haar hoofd balancerend – een metershoge ladder. Geen trucage, punt op punt!

Kevin van Geet – Spreekstalmeester

Landelijk bekend als jongste Circusdirecteur (van Europa!) maar in en om de tent vooral gastheer, aanspreekpunt en spreekstalmeester in de voorstelling. Met volop passie voor het circusvak, aandacht voor artiest en het hooggeëerd publiek!