Onze nieuwe voorstelling !

Francesco Fratellini – Comedy (Frankrijk)

Hij is grappig, improviseert en bruist bovenal van energie. Francesco stamt uit een echte circusfamilie maar laat deze traditie met een knipoog achter zich. Inmiddels heeft hij zich met een moderne twist ontplooit tot hedendaagse komiek – een Clown 2.0

Sarah Florees – Hula hoop 

Befaamd talent uit Kaapstad; Sarah verbluft en verbaasd met haar optreden. In een wervelende act weet ze vele hoepels in bijzondere posities om haar lichaam te laten draaien – zonder daarbij elegantie en focus te verliezen. Afgelopen jaren trad ze op in de grootste shows in Europa en nu vormt ze een van de hoogtepunten in ons nieuwe programma. 

Line Caroll Chabri – Jonglage muzikaal (Frankrijk)

Razendsnelle jonglage zowel solo als duo, afgewisseld met diverse muzikale hoogtepunten. Een act zoals er geen tweede van is, en meedere disclipines zijn verweven tot één bijzonder geheel! Line is telg uit de beroemde Chabri-dynastie die wereldwijd geprezen worden voor hun artistieke en muzikale prestaties.

Márton Lombos – Magic (Hongarije)

Márton neemt het publiek mee naar de wereld van betovering en magie. In een dynamische act goochelt hij met grote én kleine voorwerpen en tovert zelfs prachtige duiven tevoorschijn. Laat je verrassen door dit jonge talent. 

Stefan – Vrijstaande ladder (Bulgarije)

De veelzijdige artiest Stefan Platchkov weet zijn balans te bewaren op een losse ladder die hij, al dan niet geblinddoekt, in hoog tempo beklimt. Zowel balanstechnieken als jongleren worden gecombineerd en vormen een artistiek hoogtepunt! 

Kevin van Geet – Spreekstalmeester

Landelijk bekend als jongste Circusdirecteur (van Europa!) maar in en om de tent vooral gastheer, aanspreekpunt en spreekstalmeester in de voorstelling. Met volop passie voor het circusvak, aandacht voor artiest en het hooggeëerd publiek!

Lénárd & Daniella – Eenwieler (Hongarije)

Alleen al je balans bewaren op een eenwielfiets is een grote kunst.  Lénárd bewijst zich zelf als echt talent en maakt metershoge sprongen, rijd door vuur en springt uiteindelijk zelfs over zijn partner Daniella. Bijzonder én spectaculair!

Hidei Mykhailo – Slappe koord ( Oekraïne)

Rechtstreeks vanaf het Oekraïnse staatscircus toont dit jonge talent zijn kunsten op het slappe koord. Een moeilijke balansoefening die wordt afgewisseld door artistieke prestaties.  

Lénárd & Daniella – Roterende Ladder 

Niet alleen op de eenwieler weten Lénard & Daniella hun evenwicht te bewaren. Ze zoeken het een stukje hogerop op de roterende ladder, die tot hoog boven in de tent om zijn as draait. Deze act beleeft in Nederland zijn vuurdoop en was nog nooit eerder te zien. Ook wij laten ons verrassen! 

Grote finale – Alle artiesten (internationaal)

In de grote finale komen alle artiesten en meewerkenden nog één keer in de piste om jullie als publiek, te bedanken en het allerlaatste applaus in ontvangst te nemen! Graag tot ziens!