Voorstelling

Rivelino’s Muzikale Clowns

Klassiek Circus in optima forma! Geniet van echte muzikale circusclowns, met de nodige grappen, verrassingen en komische noten!

Josefine en Daniël Igen – Geitenrevue

Dieren en circus zijn onlosmakelijk verbonden. Toch verwacht je geiten niet zo snel in de spotlights! Laat je verbazen door de kunsten van onze vrienden, die na liefdevolle training behendiger zijn dan je zult denken…

Brad Garcia – Comedy

Absolute publiekslieveling is Brad, die zowel met komische intermezzo’s als een optreden op de reuzetrampoline hoge ogen scoort. Met meervoudige salto’s, maar soms ook hilarische valpartijen – een echte lacher.

Duo Igen – 10 Tibetaanse Terriërs

10 schattige hondjes betreden de piste, en laten in een speelse act en hoog tempo zien wat ze in hun mars hebben. Soms zijn ze hun baasjes zelfs te slim af – krijg jij het jouw hond ook geleerd?

Enrico Lauenburger – Handstand

Een echte allrounder op circusgebied – maar zijn specialiteit is handstand. Deze handstanden maakt hij op een metershoge opeenstapeling van stoelen en flessen – een van de hoogtepunten van onze voorstelling!

Finale

In de finale verschijnen alle gezichten nog één keer in de piste, om te genieten van het laatste applaus. Tot ziens in Circus Harlekino!

Kevin van Geet – Spreekstalmeester

Landelijk bekend als jongste Circusdirecteur (van Europa!) maar in en om de tent vooral gastheer, aanspreekpunt en spreekstalmeester in de voorstelling. Met volop passie voor het circusvak, aandacht voor artiest en het hooggeëerd publiek!