Voorstelling 2024
Hieronder een greep uit ons programma van afgelopen jaar. Binnenkort worden de artiesten uit de nieuwe show voorgesteld!

Duo Paschenko – Krachtacrobaten

Hand op hand krachtacrobatiek van absolute topklasse. We zijn trots dat het Duo Paschenko uit Oekraïne dit jaar deel uit kan maken van onze show. Lichaamsbeheersing, kracht en wederzijds vertrouwen in een optreden van topklasse.

 

Amber Karstens – Dancing Collies!

Afgelopen jaar stond ze samen met haar honden in de finale van Hollands Got Talent! Ze droomde van een optreden in het circus, en die droom komt nu uit. Geniet van de unieke band tussen Amber en haar Border Collies in een speels en energiek optreden.

Anna – Chinese mast

Miss Anna komt uit Oekraïne en vertoont haar kunsten aan de zogenaamde ‘Chinese Mast’. Een combinatie van kracht en elegantie zorgen voor de nodige WOW-momenten! 

Kelly Joo – Jongleren met hoepels

De Tsjechische Kelly maakte met haar bijzondere act furore op diverse internationale circusfestivals, onlangs nog in het Italiaanse Latina. Ze combineert acrobatiek en jongleren met hulahoops in een unieke choreografie. 

Maria Bizzarro – Sabelbalans

Balans tot in de perfectie… de sympathieke Italiaanse artieste Maria Bizzarro beklimt – zwaarden en sabels op haar hoofd balancerend – een metershoge ladder. Geen trucage, punt op punt!

Kevin van Geet – Spreekstalmeester

Landelijk bekend als jongste Circusdirecteur (van Europa!) maar in en om de tent vooral gastheer, aanspreekpunt en spreekstalmeester in de voorstelling. Met volop passie voor het circusvak, aandacht voor artiest en het hooggeëerd publiek!

Pavlo & Vadym – Strapaten

Hoog in de nok van de circustent tonen Pavlo en Vadym gewaagde tricks aan de strapaten. Afgelopen jaar schitterde Pavlo als solo-artiest bij Harlekino, dit jaar weer als vertrouwd duo met een ijzersterk optreden. 

Eric Muñoz – Tempojonglage

Jongleren, de naam zegt het al. Jong mee beginnen en dan maar hopen dat je uitblinkt! Allround artiest Eric koos jongleren als zijn specialiteit en doet de naam tempojongleur echt eer aan. Als een ware wervelwind beweegt hij zich door de piste…

Kelly Joo – Luchtacrobatiek

Een sprookje in de nok van de circustent… acrobatiek aan de zijden doeken, een lust voor het oog. Diverse bijzondere tricks waarbij ze zo nu en dan zelfs alleen aan haar mond hangend door de tent zweeft…

Mr. Bill – Clown & comedy

De Nederlandse Mr. Bill was afgelopen jaar favoriet bij het jeugdig publiek. Hij vormt de combinatie tussen clown en comedian en is samen met spreekstalmeester Kevin de rode draad door het programma. 

José Muñoz – Salto op de draad!

Spaans temperament en een sterk ontwikkeld evenwichtsorgaan. Deze rasartiest maakt gewaagde sprongen en uiteindelijk zelfs een salto achterwaarts op de strakke draad.