Onze nieuwe voorstelling !

Brad Garcia – Comedy (Spanje)

Hij is grappig, improviseert en bruist bovenal van energie. De jonge Brad stamt uit een echte clownsfamilie maar laat deze traditie met een knipoog achter zich. Inmiddels heeft hij zich met een moderne twist ontplooit tot hedendaagse komiek – een Clown 2.0

Sheyen Caroli – Contorsioniste (Italië)

Befaamd talent uit Italië; Sheyen verbluft en verbaasd met haar bijzondere optreden. Staand op haar handen weet ze zich in bijna onmogelijke posities te bewegen – zonder daarbij elegantie en focus te verliezen. Afgelopen jaren trad ze op in de grootste variétés in heel Europa en nu vormt ze een van de hoogtepunten in ons nieuwe programma. 

Duo Platchkov – Jonglage (Bulgarije)

Razendsnelle jonglage zowel solo als duo, afgewisseld met diverse muzikale hoogtepunten. Een act zoals er geen tweede van is, en meedere disclipines zijn verweven tot één bijzonder geheel! 

The Sangers – Comedy dogs (Frankrijk)

Het Engels-Franse duo Mike & Pascale Sanger reisde samen met hun trouwe viervoeters de hele wereld over – tot zelfs op het prestigieuze festival van Monte-Carlo. Een comedy act met vier hoofdrolspelers, 2 mensen en 2 honden. Genieten maar!

Stefan – Vrijstaande ladder (Bulgarije)

De veelzijdige artiest Stefan Platchkov weet zijn balans te bewaren op een losse ladder die hij, al dan niet geblinddoekt, in hoog tempo beklimt. Zowel balanstechnieken als jongleren worden gecombineerd en vormen een artistiek hoogtepunt! 

Kevin van Geet – Spreekstalmeester

Landelijk bekend als jongste Circusdirecteur (van Europa!) maar in en om de tent vooral gastheer, aanspreekpunt en spreekstalmeester in de voorstelling. Met volop passie voor het circusvak, aandacht voor artiest en het hooggeëerd publiek!

Lénárd & Daniella – Eenwieler (Hongarije)

Alleen al je balans bewaren op een eenwielfiets is een grote kunst.  Lénárd bewijst zich zelf als echt talent en maakt metershoge sprongen, rijd door vuur en springt uiteindelijk zelfs over zijn partner Daniella. Bijzonder én spectaculair!

Sacha – Mystery of shadow (Bulgarije)

Een act die wellicht nog nooit eerder in het circus is vertoond… Sacha weet het spelen met schaduwen tot een ware kunst te verheven, middels zijn handen, een projector en groot scherm in de piste. Laat je verrassen! 

Brad Garcia – Trampoline (Spanje)

Niet alleen zijn optredens in als komiek zijn grappig – ook wanneer hij zich artistiek wil bewijzen op de reuzetrampoline die midden in de piste staat. Na enkele missers en rake klappen, zal hij jong en oud versteld doen staan van zijn kunnen in de lucht! 

Lénárd & Daniella – Ladder (Hongarije)

Niet alleen op de eenwieler weten Lénard & Daniella hun evenwicht te bewaren. Ze zoeken het een stukje hogerop op de roterende ladder, die tot hoog boven in de tent om zijn as draait. Deze act beleeft in Nederland zijn vuurdoop en was nog nooit eerder te zien. Ook wij laten ons verrassen!