Voorstelling

Rivelino’s Muzikale Clowns

Klassiek Circus in optima forma! Geniet van echte muzikale circusclowns, met de nodige grappen, verrassingen en komische noten!

Amber Karstens – Dancing Collies!

Afgelopen jaar stond ze samen met haar honden in de finale van Hollands Got Talent! Ze droomde van een optreden in het circus, en die droom komt nu uit. Geniet van de unieke band tussen Amber en haar Border Collies in een speels en energiek optreden.

Brad Garcia – Comedy

Absolute publiekslieveling is Brad, die zowel met komische intermezzo’s als een optreden op de reuzetrampoline hoge ogen scoort. Met meervoudige salto’s, maar soms ook hilarische valpartijen – een echte lacher.

Nigel Voets – Tempojonglage

Rasartiest van Nederlandse bodem, meerdere malen succesvol deelgenomen in diverse TV-shows en een waanzinnig talent: Piste vrij voor onze razendsnelle jongleur Nigel Voets!

Enrico Lauenburger – Handstand

Een echte allrounder op circusgebied – maar zijn specialiteit is handstand. Deze handstanden maakt hij op een metershoge opeenstapeling van stoelen en flessen – een van de hoogtepunten van onze voorstelling!

Creative Duo – Quick change

Het Creative Duo uit Letland komt exclusief voor de shows in Arnhem terug naar Nederland – en verbaast met een bijzondere kostuum illusie act. In slechts enkele minuten wordt op elegante en onnavolgbare wijze gewisseld van maar liefst 22 kostuums!

Kevin van Geet – Spreekstalmeester

Landelijk bekend als jongste Circusdirecteur (van Europa!) maar in en om de tent vooral gastheer, aanspreekpunt en spreekstalmeester in de voorstelling. Met volop passie voor het circusvak, aandacht voor artiest en het hooggeëerd publiek!