Veelgestelde vragen

De kinderprijs geldt voor 2 tot 12 jaar, dat betekend dat kinderen van 0 & 1 gratis naar binnen mogen, mits op schoot!

Voor rolstoelgebruikers met max. 1 begeleider hanteren wij het aangepaste tarief van Blok A, voor een plaatsje in de loge. Vanwege weinig beschikbaarheid gelieve wel vroegtijdig te reserveren via mail of telefoon

Kaarten zijn nu al te bestellen in onze online ticketshop, en natuurlijk vanaf een uur voor aanvang aan de circuskassa (VOL=VOL)

Op 1e en 2e Kerstdag wordt een toeslag van € 5,00 per kaartje verrekend

Zowel de foyertent als de theatertent zijn vanaf een uur voor aanvang geopend!

Op uw kortingsbon staat een actiecode, deze is in onze online ticketshop in te vullen. De korting wordt dan automatisch verrekend!

Natuurlijk, we hebben een keurige toiletvoorziening met dames- en herentoiletten en een aangepast toilet voor mindervaliden. Vanwege de afstandsbepalingen en hygiëneregels staan de toiletwagens dit jaar buiten. 

In onze foyertent kunt u voor aanvang en na afloop van de show terecht voor koffie, thee, warme chocolademelk, glühwein, frisdranken en de bekende circussnacks zoals versgebakken popcorn, suikerspinnen en broodjes worst!

Let op: het meenemen van eigen eet- en drinkwaren in de theatertent is helaas niet toegestaan!

Heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier, een mailtje of berichtje op onze Facebook-pagina!